نحوه گرفتن کفالت پدر که مبتلا به بیماری روان است؛ چطور است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۰۲ #86240314

با سلام.
پدر بنده مبتلا به بیماری اسکیزوفرنی حاد است و بسیار خشن و پرخاشگر.در حال حاضر در مرکز نگهداری از بیماران عصاب و روان خصوصی نگه داری میشود. و سابقه چندین بار بستری در بیمارستان دارد.
با توجه به اینکه هنوز کارمند آموزش و پرورش هست و حدود ۷ ماه تا بازنشستگی ایشان مانده، چطور میتوان برا گرفتن کفالت و انجام امور مربوط به بازنشستگی ایشان اقدام کرد؟
در ضمن طی زد و خوردی که اخیرا با ایشان و اعضای خانواده انجام شده، بنده و مادرم دچار خراش و بریدگی سطحی و کوفتکی شده ایم.آیا باید به پزشک قانونی مراجعه کنیم یا نیازی نیست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،ابتدا از طریق دادگاه به پیوست مدارک باید دادخواست اثبات محجوریت داد.تا بعد از آن نسبت به تعیین قیم برای وی بتوان اقدام نمود.

باسلام و درود ابتدا باید محجوریت ایشان به اثبات برسد.

درود بر شما .بتدا باید از دادگاه دادخواست اثبات محجوریت را مطرح کنید

باید محجوریت ایشان در کمیسیون پزشکی قانونی اثبات شود.

باسلام
باید محجوریت ایشان به اثبات برسد

با سلام و احترام

برای اثبات حجر و تعیین قیم اقدام فرمایید.

با احترام ابتدا باید حجر ایشان را ثابت نمایید