آیا می توانم از قاضی دادگاه بدوی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۱ #86096681

با سلام
شخصی برای بار دوم متهم به تخریب عمدی خودروی اینجانب شده است.
قاضی دادگاه بدوی برخلاف تمامی مستندات بلاانکار پرونده رای بر برائت متهم داده است ولی در تجدید نظر رای نقض شده است ولی متاسفانه قاضی تجدید نظر بدون توجه به سوابق قبلی متهم (سه سال حبس تعزیری بایت تخریب) فقط شش ماه حبس به وی داده است.
قاضی تجدید نظر چطور؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دید ایا مشمول تکرار جرم شده است یا خیر اگر نشده باشد رای قانونی است اگر شده باشد راه اعاده دادرسی باز است

می توانید با ارایه اسناد و مدارک به رای دادگاه تجدیدنظر اعتراض و تقاضای اعاده دادرسی نمایید

با سلام
با توجه به این امر که رای دادگاه بدوی نقض شده است بنظر میاد شکایت بی مورد باشد چرا که بی حقی در مورد شما صورت نگرفته
در مورد تجدید نظر شما میتوانید تقاضای اعاده دادرسی کنید
و ضمن اعاده اشتباه قاضی را هم گوشزد کنید البته به ارگان مربوطه