ایا تعداد اعضای هیات مدیره در شرکت های سهامی خاص اجبارا باید حداقل سه نفر باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵,۲۳۳ #85754948

با سلام اخیرا پیش نویس آگهی مجمع عادی سالیانه برای شرکت مان که یک شرکت سهامی خاص است ارسال نموده ایم. فرمت مانند آگهی دوره پیش بود. اما این بار بدلیل اینکه تعداد اعضای هیات مدیره ۲ نفر بوده اند، صورتجلسه توسط اداره ثبت برگشت خورده است. این در حالی است که دوره پیش نیز که صورتجلسه تغییرات مورد پذیرش قرار گرفت، تعداد اعضای هیات مدیره ۲ نفر بودند. این دو نفر از سهامداران شرکت نیز می باشند.

مشاوره حقوقی شرکت ها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله تعداد اعضا هیات مدیره در شرکت سهامی خاص باید حتما حداقل ۳ نفر باشد به علت نص صریح قانون تجارت و لایحه

بله صحیح اعلام شده و اعضای هیئت مدیره شرکت سهامی خاص حداقل سه نفر هستند.

اعضای هیئت مدیره شرکت سهامی عام به صراحت ماده ۱۰۷ لایحه اصلاحی قانون تجارت ۱۳۴۷ نباید از ۵ عضو کمتر باشد، در حالی که راجع به شرکت سهامی خاص هیچ مقرره قانونی وجود ندارد. با ملاحظه ماده ۳ مزبور و نیز اینکه چنانچه تعداد اعضای هیئت مدیره در این شرکت از سه نفر کمتر باشد، اداره امور شرکت در نصاب رای گیری در عمل با مشکل مواجه می گردد، و نیز اینکه از میان اعضای هیئت مدیره یک رئیس و یک نایب رئیس هیئت مدیره باید انتخاب شود، از جهت عملی این تعداد دست کم باید ۳ عضو باشند، چرا که دو عضوی بودن هیئت مدیره موجب بروز مشکلاتی در رای گیری خواهد شد .

 تعداد اعضای هیئت مدیره سهامی خاص ، نبایستی از سه عضو کمتر باشد.

بایستی علت را از ثبت شرکتها جویا شوید و هر چه گفتند را عمل نمایید . بهرحال صورتجلسه رفع نقص برای شما در سامانه ارسال شده است پیگیری نمایید .

سلام و وقت بخیر
حداقل اعضاء برای تشکیل شرکت سهامی خاص ۵ نفر ،که سه نفر اعضاء اصلی (هیئت مدیره ) و دو نفر بازرس اصلی و علی البدل می باشد.