آیا راهی برای جلوگیری از طرح دعوای مجدد و جبران خسارات وارده وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۵ #85447792

سلام در اولین جلسه رسدگی دادگاه وکیل خواهان پس از استماع دفاعیات خوانده از قاضی فرصت خواست تا لایحه در خصوص استرداد خواسته ارائه نماید و قاضی هم با دریافت لایحه قرار ابطال دادخواست را صادر می نماید با توجه به اینکه خواهان برای جلوگیری از محکومیت خود به این کار اقدام نموده است آیا راهی برای جلوگیری از طرح دعوای مجدد ( خواهان در سه نوبت همین دعوا را طرح و موجب ایجاد مزاحمت و تحمیل خسارت اعم از معنوی و مادی گرده است) و جبران خسارات وارده وجود دارد؟متشکرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میتوان خسارات دادرسی طرح دعوا واهی را مطالبه کرد

در صورتی که ۳ بار همچین مسئله پیش اومده شما باید درخواست تامین دعوای واهی مطرح میکردید که بتوانید خسارات خود را دریافت کنید