شکایت و جلوگیری از ساخت و ساز همسایه به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳,۴۱۲ #85431

با سلام منزل ما داخل کوچه 2 متری واقع است که بنگاهی اقدام به خریداری منزل انتهایی کوچه ما نموده و پس از تخریب در حال ساخت ان بصورت غیر مهندسی و غیر مجاز می باشند ، در حال حاظر دیوار مشترک بین مارا کاملا تراشیده اند که باعث نازک شدن دیوار منزل ماشده و از لحاظ سروصدا هم مشکل ساز هستند و به علت نبود حفاظ امکان سقوط اشیاء و مصالح به داخل حیاط منزل ما نیز هست ، در صورت تکمیل ساخت این واحد 4 طبقه نور کافی به منزل ما نمیرسه و از پشت بامشون هم کاملا به حیاط ما مشرف خواهند شد و جدا از خطر جانی که برای ساکنین اینده این ساختمان و منزل ما که مجاورشون هست ( به علت ساخت و ساز غیر اصولی ) داره باعث تراکم بسیار زیاد جمعیت در این کوچه و شلوغی و سروصدا و نبود جای پارک و ... خواهند شد ، بنده قصد دارم ازشون شکایت کنم لطفا راهنمایی کنید مراحل شکایت به چه صورتی هست که بتوانم جلوشون رو بگیرم چون شنیدم اکثرا با پرداخت جریمه ای به شهرداری بازهم به کارشون ادامه میدن چه راه حلی رو پیشنهاد میکنین ؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به شهرداری منطقه مراجعه و اعلام کنید واحد نظارت به محل آمده ورسیدگی می نمایند موفق باشید

اگر غیر مجاز می سازد شما فقط می توانید به شهرداری اطلاع دهید تا اقدام گردد اما اگر به جواز طبقاتی او ومشکلات آینده ازاین بابت برای همسایه هاست می توانید اول به شهرداری شکایت نمائید آنها براساس قانون شهرسازی وتراکم ومنطقه از نظر خیابان کوچه وو...تصمیم می گیرند نه بر اساس شخصی

اما درمورد مشرف بودن به حیاط شما از نطر دید یک معضل جامعه امروزی است که باعث خیلی از فسادهای اخلاقی شده واین آپارتمان سازی ها هم شاید یک نقشه شوم دشمنان باشد که در جوامع همروزی رواج دادند والا به نظر اینجانب شاید شرعا کار صحیحی نیست که خود بنده چند مورد از شکایت همسایه ها را نسبت به اینطور مسائل دیدم

که انشالله مسولین امر در قوانین واسلام واجتماع بررسی وتصمیم بگیرند

موید باشید

به شهرداری محل مراجعه کنید

برای شکایت باید به شهرداری محل مراجعه نمایید

اولا که شما از کجا میدانید غیر مهندسی میباشد؟

ثانیا برای هر واحد آپارتمان باید یک واحد پارکینگ در نظر بگیرند.

ثالثا در صورتیکه شکایتی دارید میتوانید به شهرداری محل اقامت مراجعه کنید.