آیا تجدیدنظرخواهی کنم کمترش میکنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۰ #85179684

همسرم ۳۱۴ سکه خود را به اجرا گذاشته اول توافقی تو ثبت ببخشید رای طلاق توافقی هم صادر شد اما برا طلاق حاضر نشد سه سال دادگاهی هستیم سرانجام حکم محکومیت من به پرداخت هر ۸ ماه یه سکه صادر شده میخوام تجدیدنظر خواهی کنم ایا کمترش میکنن اخه سکه نه میلیون شده میشه تقریبا ماهی یه میلیون خورده از کجا بیارم مجددا ازدواج کردم و یه پسر از اینا اولم دارم که میشم ایا پرداخت نکنم زندان میبرن قسط دارم کرایه خونه دارم اموال منقول و غیر منقول ندلرم بیکارم هستم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید با استناد به وضعیت معیشتی و عدم تمکن مالی طی لایحه ای به تجدید نظر اعتراض دهید
اگر کم نشد بعدا نیز میتوانید دادخواست تعدیل لز پرداخت اقساط ارایه نمایید

با سلام وقت شما بخیر
با تنظیم لایحه ای کامل با شرح جزییات وبیآن تصویر کلی شرایط زندگیتان ؛ معرفی،شهود و تنظیم استشهادیه جهت اثبات موضوع اعسار قطعا در مرحله تجدید نظر اقساط و مبلغ کاهش خواهد یافت .اقدام به ثبت دادخواست تجدید نظر همراه با اعسار از پرداخت هزینه دادرسی نمایید.
با ثبت درخواست ارزیابی پاسخ کاملتری دریافت خواهید نمود.موفق باشید

احتمال کاهش اقساط در مرحله تجدیدنظر وجود دارد .

با سلام‌
بله ، دادخواست مبنی بر عسر و حرج تقدیم دادگاه نمایید

با سلام
اگر در ارائه دلایل و مدارکتون بتونید اعسار خود را به نحوی برای دادگاه محترم بیان کنید که قبول کنند که واقعا قادر به پرداخت یک سکه در طول هشت ماه هم نیستید احتمال قوی مدت ماه را بیشتر کنند والا باید دادخواست تعدیل اعسار بدهید