آیا کارشناس به نفع ایشان رای میدهد و سه دانگ به ایشان برمیگردد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۶۸ #85174182

سلام وقت بخیر
دوسوال از حضور شمادارم اول اینکه من و همسرم یه منزل مسکونی درحین زندگی مشترک خریداری کردیم طی این مدت بنده هم کار میکردم و هم طلا فروختم و درخرید منزل شریک بودم سه دانگ به نام من زده شد حالا با توجه به دادخواست گواهی عدم سازش ایشان در دادگاه اقساط و مبالغی رو که بارضایت طرفین بوده و ۴سال از خرید منزل میگذره رو مطرح کرده که باید پولی بابت سه دانگ و تاخیر و تادیه و اقساطی رو که پرداخت کرده من بپردازم درحالیکه بنده در آن زمان در پرداخت مشارکت داشتم و درمخارج منزل همکاری میکردم و طلای زیادی فروختم ولی اقساط وام از حساب ایشان واریز شده قاضی به کارشناس ارجاع داده آیا کارشناس به نفع ایشان رای میدهد و سه دانگ به ایشان برمیگردد؟ درضمن درحال حاضر سه دانگ را با فردی صلح نامه نوشتم و دومین سوال اینکه آیا وکیل مربوطه برای حضور در دادگاه بدوی کارشناسی مجدد باید اعلام وکالت کنه یا نه مربوط به همین پرونده ست؟
متشکرم از شما

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.نتیجه قابل پیش بینی دقیق نیست...

سلام
نمیتوان نتیجه را پیش بینی نمود.

سلام وقت بخیر
امکان پیش بینی نتیجه وجود ندارد.

درود
نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد اگر وکیل درپرونده وکالت داشته باشد نیاز به اعلام وکالت نمی باشد

با درود نتیجه قابل پیش بینی دقیق نیست

بادرودوسلام نتیجه غیر قابل پیش بینی می باشد.

بستگی به نظریه کارشناسی دارد