تو فروشگاه ازش تعهد گرفتن و همراه با امضا و اثر انگشت میخواستم بدونم برای وی مشکلی پیش میاد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۵ #85065400

سلام.متاسفانه خواهرم از فروشگاه اتکا به مبلغ ۳۰۰ هزار تومان دزدی کردن و ماموران فروشگاه متوجه شدن و همونجا تو فروشگاه ازش تعهد گرفتن و همراه با امضا و اثر انگشت.
خیلی پشیمونه و گریه می‌کنه.
میخواستم بدونم برای مشکلی پیش میاد؟؟؟ایا پیگیری میکنن؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر رضایت داده شود حکم قابل تعلیق است

با احترام در صورت قصد پیگیری با ۱۱۰تماس می‌گرفتند

سلام بعید بنظر میرسد شکایت کنند ....

درود سو سابقه فقط در محکمه اتفاق می افتد نه خارج از آن یا بدون حضور ایشان نگران نباشید

با اخذ تعهد بعید است شکایتی صورت گیرد...

سلام
نگران نباشید در صورت قصد پیگیری با ۱۱۰تماس می‌گرفتند

اگر رها شده اند ، بعید به نظر می رسد که شکایتی وجود داشته باشد.