آیا من میتوانم از شوهرم و آن زن و همینطور از آن دفترخانه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۰ #84951092

در دادگاه مهریه که به اجرا گذاشتم متوجه شدم شوهرم نام آن زن را وارد شناسنامه جدید کرده و شناسنامه جدیدی دریافت کرده حالا با توجه به اینکه الان شوهرم دارای دو شناسنامه میباشد و قصد طلاق دارد و اینکه بدون اجازه من نام آن زن را وارد شناسنامه کرده آیا من میتوانم از شوهرم و آن زن و همینطور از آن دفترخانه شکایت کنم ؟از راهنمایی شما ممنونم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق طلاق با زوج می باشد مگر ایشان یکی از شروط ۱۲ گانه عقد نامه را نقض کند

با سلام
طبق شروط ۱۲ گانه ذکر شده در سند نکاحیه اگر زوج بدون اذن و اطلاع زوجه اقدام به ازدواج نماید زوجه میتواند درخواست طلاق نماید
و نیز میتوانید بر علیه دفترخانه نیز اقامه دعوی به دلیل تخلف اقامه دعوی نمایید .

با توجه به شروط ۱۲ گانه در عقد نامه شما می توانید درخواست طلاق دهید

سلام
وقت بخیر امکان انجام اقدامات قانونی علیه همسر و دفترخانه وجود دارد. و با توجه به شرایط ۱۲ گانه عقدنامه برای شما حق طلاق ایجاد می شود.

باسلام
اگر زوج بدون رضایت زوجه و اخذ اجازه دادگاه، ازدواج دائم مجدد انجام بدهد. زوجه می تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند و حق طلاق برای زن در صورت ازدواج مجدد مرد به وجود می آید

قانونا برای ازدواج مجدد نیاز به اجازه همسر اول و یا دادگاه هست اما اگر مردی بدون اجازه، ازدواج مجدد کند جرمی مرتکب نشده و صرفا برای همسر اول حق طلاق با دریافت کلیه حق و حقوقات قانونی ایجاد می شود.
از سردفتر میتوانید شکایت کنید.

با سلام
ازدواج مجدد زوج بدون اجازه ی زوج اول موجبی برای فسخ نکاح میباشد لیکن زوجه علیرغم فسخ و درخواست طلاق میتواند مهریه کامل و نفقه خویش را اخذ نماید