نامه پزشکی قانونی چه تاثیری در کار ما دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۳ #84784864

با سلام
همسرم ۶ ماهی میشه (شهریور۹۸) که ترک منزل کرده و در حل اختلاف و مراجعات به منزل از تمکین خودداری کرد، من هم به دادگاه شکایت کردم و تاریخ ده اردیبهشت ۹۹ اولین جلسه تمکین داریم، و میگه برگه ضرب و شتم از پزشکی قانونی دارم در تاریخ تیرماه ۹۸، حالا اگه اون برگه راست باشه در دادگاه چه اتفاقی میفته؟ یعنی اون نامه پزشکی قانونی چه تاثیری در کار ما داره؟ باید بره پاسه اثبات یا اتفاقی دیگه میفته؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با گواهی پزشکی قانونی و ادله دیگر باید اقدام کنید

سلام و درود
احتمال دارد که رسیدگی به دعوای تمکین متوقف شود(قرار اناطه) تا تکلیف پرونده ی ضرب و جرح مشخص شود و در غیراینصورت رسیدگی با ادله موجود ادامه پیدا میکند.
همانطور که میدانید بیم خوف ضرر جانی باعث ایجاد عذر قانونی برای عدم تمکین و استحقاق نفقه علیرغم عدم تمکین میشود.
موفق باشید.

با سلام
گواهی پزشکی قانونی به تنهایی ملاک نیست و برای اثبات ادعای ضرب و شتم میبایستی شهود یا مدرکی ارائه شود

با سلام. اگر شما همسر را ضرب و شتم نموده اید و ایشان از طریق پزشکی قانونی نامه دریافت کرده و طول درمان گرفته، در دادگاه به استناد ان در صورتی که قاضی بپدیرد و تعارض و تصادی در گفته های ایشان نیابد‌، می تواند به منزل بازنگردد لکن اگر شما چنین اعمالی انجام نداده اید، با ارائه دلیل و همچنین شهود آنرا اثبات کنید. النجاه فی الصدق