برای کار های طلاق به پزشک قانونی میفرستن؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۵۳۰ #84741434

من هفت ساله از شوهرم جدا هستم ودرحال طلاقیم تو این هفت سال هیچ گونه رابطه زناشویی بین ما نبوده اونم منو طلاق نمیده من الان نزدیک یک ماهه با یکی از جنس مخالف دوست شدم و بعد هفت سال با ایشون رابطه جنسی داشتم هفته ای یه بار الان شوهرم به طلاق توافقی راضی شده وقراره بریم به دادگاه برایه کار هایه طلاق میگن به پزشک قانونی میفرستن میخام بدونم بجز آزامایش بارداری آزمایش دیگه ای انجام میدن مثلن بینن که من آیا تو این چند سال با کسی رابطه داشتم یا نه؟؟؟؟یا فقط آزامیش بارداریه؟؟و آیا ربطه من قابل تشخیصه،؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید

مشاوره حقوقی طلاق
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها آزمایش بارداری گرفته میشود.

سلام آزمایش بارداری صورت می گیرد...

سلام وقت بخیر
خیر معاینه ای در این خصوص اعمال نخواهد شد.

ازمایش بارداری صورت میگیرد

سلام آزمایش بارداری صورت می گیرد

سلام خیر
تنها ازمایش مورد نظر دادگاه همان ازمایشبارداری است

باسلام
فقط باید آزمایش بارداری انجام دهید پزشک قانونی فرستاده نمیشوید