آیا میتوان عنوان خواسته را در اجرای احکام تغییر داد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۴۹ #84724084

با سلام و وقت بخیر خدمت عزیزان زحمت کش عارضم خدمتتون بنده در جریان شکایتهایی که قبلا کرده بودم در خصوص اینکه خودرو لیزینکی از سایپا خریده بودم و تمامی اقساط آن پرداخت نشده بود و خودرو در جهت رفع توقیف و پرداخت تمامی اقساطش و خروجش از رهن خودرو ساز و وکالتی نیز تنظیم کرده بودم به شخصی در قبال انجام همه اینکارها و تصاحب کامل خودرو بعد از اتمام موارد قید شده واگذار نمودم متاسفانه طرف با جعل اسناد خودرو را رفع توقیف نموده و بدون پرداخت حتی یک ریال خودرو را تصاحب کرده و بنده در جریان تنظیم شکایت و بعد از مراحل طولانی حکم استرداد خودرو را از دادگاه گرفتم حال مدتی هست خودرو دستور توقیف دارد و بنده بعلت بدهکار بودن به شرکت سایپا و با گذر وقتهای طولانی باعث ضرر و زیانهای فراوان شده ام از طرفی هم معلوم نیست خودرو کی گرفتار بشود و در چنگال قانون گرفتار بشود بنده به اجرای احکام عنوان کردم که بخاطر شالاطان بازی طرف مقابل احتمال پیدا نشدن خودرو در مدت زمان طولای تری هم هست و با شناسایی طرف و محل استقرار وی پیشنهاد جلب طرفو دادم و در جواب گفتند که در خواسته ات استرداد خواستی در صورت جلب طرف باید موضوع درخواست پول خودرو را بدهی خواستم نظر شما بزرگواران را بدونم کدام مراحل قانونی تر و ارجحتره و بنفعه آیا موضوع خواسته را عوض کنم یا بهمین منوال منتظر توقیف بمونم و مراحل تعویض موضوع خواسته به چه ترتیبه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر امکانپذیر نیست

وقت بخیر امکان تغییر خواسته در مرحله اجرا نیست

درود
امکان تغییر خواسته در مرحله اجرا وجود ندارد

با سلام شما نمی توانید در مرحله اجرا تغییر خواسته بدهید.

امکان تغییر خواسته در مرحله اجرا وجود نداشته و باید مجددا طرح دعوی نمایید .

در مرحله اجرا عنوان خواسته امکان پذیر نیست

با سلام ،شما نمی توانید خواسته تان را در مرحله اجرا تغییر بدهید