آیا اعمال شکایت و کیفرخواست قانونی برای بنده هزینه ای در بر دارد، حدودا چقدر؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۱۶ #84363164

سلام وقت بخیر.
من مشغول کار عکاسی هستم.سال ۱۳۸۹ دوربینی را بدون مدرک به یکی از آشنایان کرایه دادم.بعدا متوجه شدم رم(حافظه) دوربین را برداشته و شماره شان هم خاموش بود.مجبور شدم با هزینه شخصی یک رم ۳۰ هزار تومانی تهیه کنم و جایش را پر کنم.اتفاقی آن شخص را در گروهی دیدم.برایش پیغام گذاشتم.موضول را قبول دارد ولی زیر بار پرداخت هزینه نمیرود و با لحن بسیار بدی برخورد میکند.چند سوال از خدمتتان دارم، - اگر بخواهم از ایشان شکایت کنم باید به کجا مراجعه کنم؟ - آیا اعمال شکایت و کیفرخواست قانونی برای بنده هزینه ای در بر دارد، حدودا چقدر؟ - بعد از بحث شماره اش را پاک کرده ولی من از تمام پیامها ی او عکس گرفته ام.آیا این مدارک برای دادگاه کافی است؟ - روال این کار چه مدت طول میکشد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بیخیال ماجرا شوید.بر اساس گذشت زمان مواعد زمان شامل حالش میشود.و بی تاثیر است.

سلام، خیر مشمول مرور زمان شده است

با گذشت این زمان امکان طرح شکایت نیست...

درود ،
اگر یازده سال قبل اتفاق افتاده شکایت کیفری منتفی است و بعلت مرور زمان نتیجه ای نمیگیرید

سلام
قابل پیگیری است.
هزینه دارد.
از دفترخدمات قضایی دادخواست استرداد رم برداشته شده ارائه دهید. در صورت پیدا نشدن قیمت روزش را باید بدهد.
اگر پیام هایش حاوی توهین باشد به صورت کیفری قابل پیگیری است.
به پیام ها استناد کنید.
هزینه شکایت کیفری حدود ۵۰ هزار تومان است.

بادرودوسلام امکان شکایت می باشد.می بایست پیگیری نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید برای شکایت می توانی اقدام نمایید هزینه زیاد نخواهد داشت