لطفا راهنمایی کنید برای طرح شکایت از کجا شروع کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۹ #84293615

مبلغ۳ و نیم میلیون تومان بابت آموزش خیاطی (دوره لباس عروس) به خانم خیاطی پرداخت کردم . من خودم دیپلم خیاطی دارم و قصدم آموزش دوره عروس بود . ولی این خانم از ابتدایی ترین مبحث خیاطی شروع به اموزش کرد و من دیگر نخواستم به این کلاس ادامه دهم. حدود ۴ یا۵ جلسه بیشتر تدریس نکردند. به ایشان گفتم ۱ تومان را بابت ۵ جلسه بردار و ۲ و نیم تومان مرا پس بده . ولی قبول نکرد و تلفن مرا جواب نمی‌دهد. لطفا راهنمایی کنید برای طرح شکایت از کجا شروع کنم ؟ و چه مراحلی را باید طی کرد ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود با استناد به فیش واریزی ویا شهود می توانید دادخواست مطالبه وجه به دفاتر خدمات قضایی دهید که در مراحل بعدی با ارجاع امر به کارشناس حق التدریس کسر ومابقی وجه مسترد می گردد

سلام به استناد فیش واریزی مطالبه وجه نمایید خوانده مکلف است طلبکار بودن خود را ثابت نماید چنانچه مدعی استحقاق دریافت آن باشد برحسب به نظر کارشناس و تعداد جلسات مبلغ کسر و مابقی به شما پرداخت خواهد گردید

با سلام
پیشنهاد میکنم بدوا" با ارسال اظهارنامه مطالبه وجه کنید و درصورت عدم توفیق بموجب قرارداد فی مابین و رسید مبلغ واریزی دادخواست مطالبه وجه به شورای حل اختلاف بدهید

با سلام
با توجه به فیشهای واریزی می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید که رسیدگی آن در صلاحیت شوراست

درود .دوست گرامی در صورتی که ایشان مدارک قانونی و تخصص لازم برای اموزش نداشته باشد میتوانید برای مطالبه وجه اقدام نمایید

با سلام بستگی به مفاد قرار داد شما دارد باید بتوانید ادعای خود را اثبات کنید لیکن میتوانید با مراجعه به به دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید