می خواستم بدونم برای سرد مزاجی و عدم رابطه چطوری باید طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۷۵۹ #84119713

سلام و خسته نباشید
من ۵ساله ازدواج کردم
همسرم به شدت سرد مزاجی هست.و متاسفانه خانوادگی اکثر خانم ها و اقایونشون اینطورن
رابطمون هم شاید یک ماهی یکبار باشه.و همیشه به درخواست من.
در مواقع مشکلات و جر و بحث های زندگی هم که کلا رابطه قطع میشه شده حتی تا ماه ها.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زوج برای طلاق نیازی به دلیل و اثباتش نداره میتونید اقدام کنید

سلام و درود
۱) زوج: نیازی به دلیل برای طلاق ندارد و می تواند پس از پرداخت حقوق مالی، زوجه را طلاق دهد.
۲) زوجه:باید در دادگاه عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا بتواند طلاق بگیرد.

سلام
اگر امکان طلاق توافقی وجود ندارد شما اگر زوجه اید باید عسر وحرج خود را اثبات نمایید و‌حکم طلاق بگیرید

چنانچه زوجه هستید باید بتوانید باطرح شکایت ادعای خود را ثابت نمایید که مصداق عسرو حرج خواهد بود

بااحترام
باید اثبات نمایید تا طلاق صورت پذیرد

با احترام زوجه برای طلاق باید بتواند عسر و حرج خود را ثابت کند

سلام.بیان نکردید که زوج هستید زوجه