از کجا بفهمیم که وکالت نامه باطل شده است یا خیر؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۴,۱۶۲ #84109

سلام من قبلا وکالت داده بودم بعد رفتم همون دفترخانه باطل کردم. امضا کردمو اثر انگشت گرفتم. یکی از نزدیکای اون کسی که بهش وکالت دادم تو اون دفترخانه کار میکنه. الان نمیدونم باطل شده یا وکالت یا نه؟ از کجا بفهمم؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به همان دفترخانه مراجعه کنید و موضوع را پیگیری کنید اگر وکالت بلاعزل باشد شما نمی توانید وکیل را عزل کنید

سلام
ابطال وکالت نامه را از خود دفترخانه تنظیم کننده وکالت سوال شود

از دفترخانه ای که وکالت بلاعزل تنظیم کرده

با احترام .از یک دفترخانه دیگر بگویید استعلام کند

با درود از طریق همان دفترخانه ای که وکالت اعطا کرده اید موضوع را جویا شوید.

درود بر شما
جهت اطمینان بیشتر میتوانید با ارسال اظهارنامه عزل وکی را به وی اطلاع دهید . اگر وکالتنامه قبلا باطل نشده باشد اقدامات وکیل بعد از دریافت اظهارنامه و اطلاع از عزل نافذ نخواهد بود .

مراجعه به دفتر اسناد رسمی صادر کننده سند وکالت و یا مراجعه به سایت اداره ثبت اسناد و املاک و گرفتن استعلام با درج شناسه سند و رمز