با شکایت از شخصی که به اجبار عمل لواط انجام داده، با استناد به فیلم، مجازات چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۵۱ #84063795

سلام خسته نباشید من یه پسر ۲۴ ساله هستم کارگاه بازیافت دارم یکی از همکارم که خیلی تو این کار موفق و پیشترفت کرد منو به خونه دعوت کرد اوت ۳۵ سالشه وقتی تو خونه تنها بودیم اون منو به احبار عمل لواط انجام داد ولی من فاعل بودم اون مفعول چون هر دوی ما متاهل هستیم من عذاب وحدان شدید گرفتم و میخام ازش شاکی بشم و تونستم ازش تو خونه خودش یه فیلم ۶ ثانیه ای بگیر و صورتش کامل پیداس مجازاتش چیه ممنون میشم بهم توضیح بدین

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پیشنهاد میکنم عذاب وجدان نگیرید چون مجازات این جرم اعدام و مشمول فاعل و مفعول میشود و شما در صورتی میتوانید از مجازات این جرم فرار کنید که اکراه خود را ثابت کنید و با توجه به اینکه فاعل بوده اید اثبات اکراه بسیار سخت است