بنا به کدام ماده قانونی میتوان اینکار کرد ودرخواست بدهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۱ #84062142

با سلام
اساتید محترم
بنده شاکی پرونده کیفریم حالا پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتیست بنده میخواهم دوماه پرونده تعلیق داشته باشه تا با متشاکی به یه توافق برسیم
ودر صورت عدم توافق از سر گیری انجام شود..
بنا به کدام ماده قانونی میتوان اینکار کرد و درخواست بدهم؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حسب ماده ۸۲قانون آیین دادرسی کیفری مبتوانید تقاضای استمهال ۲ ماهه ویا ارجاع پرونده به شورای حل اختلاف ویژه صلح و سازش نمایید

با سلام
اگر جرم واقع شده از جرایم تعزیری درجه ۶ تا ۸ است میتوانید به استناد ماده ۸۲ قانون آیین دادرسی کیفری درخواست نمائید.

کیفری و آیین دادرسی کیفری > آیین دادرسی کیفری > فصل سوم - وظایف و اختیارات دادستان (مواد ۶۴ تا ۸۸)
ماده ۸۲ - در جرایم تعزیری درجه شش، هفت و هشت که مجازات آنها قابل تعلیق است، مقام قضایی می‌تواند به درخواست متهم و موافقت بزهدیده یا مدعی خصوصی و با اخذ تامین متناسب، حداکثر دو ماه مهلت به متهم بدهد تا برای تحصیل گذشت شاکی یا جبران خسارت ناشی از جرم اقدام کند. همچنین مقام قضایی می‌تواند برای حصول سازش بین طرفین، موضوع را با توافق آنان به شورای حل اختلاف یا شخص یا مؤسسهای برای میانجیگری ارجاع دهد. مدت میانجیگری بیش از سه ماه نیست. مهلت‌های مذکور در این ماده در صورت اقتضاء فقط برای یک‌بار و به میزان مذکور قابل تمدید است. اگر شاکی گذشت کند و موضوع از جرایم قابل گذشت باشد، تعقیب موقوف می‌شود. در سایر موارد، اگر شاکی گذشت کند یا خسارت او جبران شود و یا راجع به پرداخت آن توافق حاصل شود و متهم فاقد سابقه محکومیت مؤثر کیفری باشد، مقام قضایی می‌تواند پس از اخذ موافقت متهم، تعقیب وی را از شش ماه تا دو سال معلق کند. در این‌صورت، مقام قضایی متهم را با رعایت تبصره‌های ماده (۸۱) این قانون حسب مورد، مکلف به اجرای برخی دستورهای موضوع ماده مذکور می‌کند. همچنین در صورت عدم اجرای تعهدات مورد توافق از سوی متهم بدون عذرموجه، بنا به درخواست شاکی یا مدعی خصوصی، قرار تعلیق تعقیب را لغو و تعقیب را ادامه می‌دهد.
تبصره - بازپرس می‌تواند تعلیق تعقیب یا ارجاع به میانجیگری را از دادستان تقاضا نماید.

با درود بله امکان پذیر است
میتوانید تقاضای ترک تعقیب نیز مطرح بفرمائید

به شعبه رسیدگی کننده درخواست خود را طرح نمایید تا بررسی شود

با سلام
شما می توانید بنابر عنوان جرم درخواست کتبی خود را جهت مهلت دو ماهه به شعبه تقدیم کنید

سلام
عنوان جرم موضوع شکایا را مطرح نکردید، اما اگر مجازات جرم از درجه ۶ الی ۸ باشد شما یمتوانید درخواست مهلت ۲ ماهه نمایید و همچنین می توانید تقاضای ارجاع امر به شورا یا میانجیگری را کنید که مستند این امر ماده ۸۲ از قانون ایین دادرسی کیفری است