آیا باید فقط علیه وام گیرنده اظهارنامه و دادخواست مطالبه وجه داد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۷ #83953714

سلام،وقت بخیر
در یک پرونده فردی ضامن دیگری شده است ولی بعد مدتها ک وام گیرنده اقساط را پرداخت نمی کند و اخطار ها برای ضامن می اید،متوجه میشود ک وام گیرنده شخص دیگری است و کارمند بانک امضا را جعل کرده و ب دلخواه خود برای شخص دیگری وام گرفته است

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ابتدا باید ادعا خود. مبنی بر جعل را ثابت نمایید

با درود در این خصوص موارد باید اول اثبات کنید

با سلام و احترام
در صورت اطمینان از تحقق جعل توسط کارمند اقدام به شکایت کیفری از ایشان نمایید و در صورت اثبات جعل و قطعیت حکم شخص ضامن بری می شود و می تواند از حکم صادره جهت رفع توقیف حساب های خود در صورت انسداد و همچنین ارائه به محاکم حقوقی در صورت طرح دعاوی حقوقی به طرفیت ضامن استفاده نماید.

بسمه تعالی : چنانچه یقین بر جعل اسناد توسط کارمند بانک دارید باید راسا از ایشان شکایت کرده و احقاقحق نمایید فلذا با موفقیت در شکایت ازر کارمند بانک خودبخود از ضمانت مذکور تبرئه خواهید شد ونیازی به شکایت از وام گیرنده نمیباشد

باید اول جعل صورت گرفته توسط کارمند بانک را اثبات نمایید سپس کسی که اقدام به جعل کرده باشد مسئول پرداخت خسارات خواهد بود.

اگر مستنداتی دال بر جعل در خصوص ادعای خود دارید ، می توانید طرح دعوی نمایید.

با سلام
اگر مدارکی دارید که کارمند بانک جعل امضا کرده می توانید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول کنید اما به نظر می رسد که شما برای ضمانت وام تشریف بردبد بانک و احتمالا شخص درخوست دهنده وام شخص دیگری بوده و شاید امضایی جعل نشده باید مدارک را بررسی کنید