الزام به انتقال سند چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۱ #83893782

باسلام؛ خانم بنده یک واحد آپارتمان به شخصی به صورت وکالتی فروخته است، بعد از دست به دست شدن بین چند نفر مالک کنونی در پرداخت وام مسکن آن واحد تعلل میکنه و باعث بروز مشکلات زیادی برامون شده. سوالم خدمت شما اینه که ما باید چکار کنیم و چه مدارکی برای پیگیری لازمه؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام،باید الزام خریدار مبنی بر پرداخت اقساط یا مفاصا حساب را بخواهد مضافا اینکه کلیه خریداران موضوع وکالت باید طرف دعوی قرار گیرند

سوال شما واضح نیست ولی اگر آپارتمانی خریداری کردین و فروشنده از تنظیم سند خودداری میکنه و همچنین اگر وام را تسویه نمیکنن شما میبایست دادخواست الزام به تنظیم سند سند به انضمام فک رهن مطرح نمایید.

باسلام
الزام به تنظیم سند با تنظیم دادخواستی مبنی بر الزام به تنظیم سند بر علیه فروشنده یا مالک قبلی از طریق دفاتر خدمات قضایی انجام میشود