آیا معاملاتی که قبل از وکالت فروش انجام داده است و اصلا مالک زمین خبر نداشته است با این وکالت فروشی که گرفته است تنفیذ شده است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۸ #83789568

سلام . شخصی در سال ۵۷ بدون اطلاع مالک زمین و بدون وکالت از مالک زمین به صورت فضولی املاک ایشان را می فروشد. سپس هشت سال بعد به مالک زمین مراجعه می کند و به بهانه اینکه برای املاک ایشان مشتری دارد از او یک وکالت فروش در سال ۶۵ در مورد همان املاک می گیرد. آیا معاملاتی که قبل از وکالت فروش انجام داده است و اصلا مالک زمین از وجود چنین معاملاتی خبر نداشته است با این وکالت فروشی که گرفته است تنفیذ شده است؟ ممنون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ملاک تاریخ وکالتنامه است .

بله در خصوص زمین مورد نظر قابل تنفیذ است

وکالت جدید معاملات قبل را تنفیذ میکند به عبارتی رضایت ضمنی شما بر فروش است .

ملاک تاریخ وکالتنامه است .
معاملات سابق فضولی و معاملات لاحق برابر تقدم و تاخر باید بررسی شود و اصولا دارای مانور و تحلیل حقوقی است

بستگی به مورد دارد ولی اگر وکالت تفویضی در خصوص همان زمین اخذ شده باشد ، قاعدتا میتواند دلالت بر تنفیذ نماید .