نحوه ی دریافت حکم تخلیه مستاجر چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۲۹ #83776210

سلام
از دو ماه پیش به مستاجرم گفتم که باید ۲۱ مرداد قرارداد تموم میشه به دنبال خونه بگرد برا خودت، الان رفتم در خونش میگه من به این زودی ها خالی نمیکنم، ده پونزده روز دیگه بیا منم خونه رو خیلی لازم دارم یعنی به پول رهن خیلی نیاز دارم و مشتری هم آمادس و اونم تخلیه نمیکنه.
میخواستم از شما بپرسم که کجا برم حکم تخلیه بگیرم؟
و چقد میگذرد که حکم تخلیه صادر بشه و اون خالی کنه؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق شورا درخواست تخلیه فوری بدهید

کجا برم حکم تخلیه بگیرم؟ اگر اجاره نامه رسمی با امضا شهود دارید به سازمان ثبت اسناد قسمت اجراییات مراجعه و دستور تخلیه را بگیرید .
اگر قرار داد عادی دارید از طریق دادگاه دادخواست حقوقی تقدیم کنید

و چقد میگذرد که حکم تخلیه صادر بشه ؟اجاره نامه رسمی: بین سه الی هفت روز .
اگر قرار داد عادی دارید: ۷ الی ده روز

با سلام اگر امکان تعامل نیست باید کل ودیعه را در حساب امانی دادگستری واریز و تقاضای دستور تخلیه نمایید.

بسمه تعالی : چنانچه قرار داد رسمی در دفاتر اسناد رسمی نوشته اید میتوانید پس از انقضا مدت یا احراز تخلف مستاجر از مفاد قرار داد به همان دفتر خانه یا سازمان ثبت اسناد قسمت اجراییات مراجعه و دستور تخلیه زا کسب کنید که اصولا بین سه الی هفت روز ( حدااکثر هفت روز ) معمولا ۴۸ ساعته انجام میشه و خود اجراییات سازمان انجام میدهد .. اما اگر قرار داد عادی دارید بشرط اثبات صحت قرار داد با تایید دو شاهد . رویه فوق الذکر را از طریق دادگاه باید انجام بدید ..یعنی دادخواست حقوقی تقدیم دادگاه کنید که البته از دفاتر خدمات قضایی راحتتر هستید و معمولا بین ۷ الی ده روز طول میکشد .. چنانچه اجاره نامه عادی بدون شاهد دارید حدودا یک ماه بشرط اثبات صحت قرار داد و احراز مالکیت که البته حتما سند رسمی جهت احراز مالکیت ملاک نیست با وکالت و مبایعه نامعه یا قولنامه نیز کفایت امر است . از طریق داذدگاههای عمومی اقدام کنید

پس ازانقضاء مدت اجاره ، می توانید ازطریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید

اگر قرارداد غیر رسمی باشد
در دو نسخه تنظیم شده
دو شاهد امضا کرده باشند
مدت قرارداد منقضی شده باشد
می توان دستور تخلیه گرفت و فورا تخلیه کرد

سلام اگر قرارداد شما کتبی بوده و توسط دو شاهد امضا شده از طریق شورای حل اختلاف درخواست تخلیه فوری نمایید .