این مادره دختر خانم که بجای دختر امضا زده وکالت رسمی محضری نداشته، آیا این عقد درسته؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۸ #83525435

سلام وقت بخیر
عقد بالاسره حضرت ۳۰ سال پیش صورت گرفته ، و مادره دختر خانم بجای دختر خانم امضا زده و زوج پسر هم امضا زده ، حالا این مادره دختر خانم که بجای دختر امضا زده وکالت رسمی محضری نداشته ، آیا این عقد درسته؟ و بخواهیم باطلش کنیم اگر قاضی از زوج پسر بپرسه اطلاع داشتی یا نه ، ما چی بگیم! که بتونیم باطل کنیم این عقد نامه رو

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دختر بعدا عقد نکاح را تنفیذ کرده باشد صحیح است و نمی توانید باطل کنید.

عقد غیر نافذ است و عقد فضولی محسوب میشود و منوط به اجازه ی دختر است چنانچه دختر اجازه ندهد باطل است

با سلام خیر عثد صحیح نیست

سلام موضوع نیازمند بررسی بیشتر میباشد

با درود
امکان ابطال دشوار است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سلام.هرگاه زن یا شوهر رابطه همسری و وقوع ازدواج در بین خود را انکار کند طرف دیگر که ادعا می‌نماید عقد نکاح بین آن‌ها انجام شده باید ادعای خود را اثبات نماید. مرجع رسیدگی به دعوی اثبات زوجیت، دادگاه خانواده است.لذا، با توجه به امضاء عقد نامه توسط زوج و پذیرش زوجیت ،در صورت انکار و اثبات زوجیت ،ابطال آن بعید به نظر می رسد.