میتوانم مدارک تحصیلی ام برای سالهای اولیه را دستکاری کنم که دیرتر شروع به تحصیل کرده ام؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۷۰ #83507929

باسلام من میخواهم ۳ الی ۴ سال کاهش سن پیدا کنم و چون مدرک کافی برای اثبات در دسترس نیست میتوانم مدارک تحصیلی ام برای سالهای اولیه را دستکاری کنم که دیرتر شروع به تحصیل کرده ام؟ چنانچه در حالت فعلی باید با سن ۳ یا ۴ سالگی شروع به تحصیل کرده باشم چندان منطقی نخواهد بود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که این عمل جرم است.

با درود چنین نکنید این عمل جعل است و جرم

سلام
این کار جعل سند و استفاده از سند مجعول است که دو جرم تلقی می شود.
به روش معمولی ممکن است برای سه سال به نتیجه برسید.
برای پیگیری می توانید از مشاوره وکلای محترم استفاده کنید.

بادرودوسلام مصداق جرم جعل تلقی می شود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید مصداق بارز جعل می باشدو جرم است .

خیر جعل محسوب میشه و جرمه

با احترام انجام این کار توسط شما جعل و استفاده از سند مجعول میباشد