مالیات بر ارث ملکی که 300 میلیون تومان است چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۹,۷۶۴ #83468

پدرم ۱۳ سال پیش فوت کرده و از خود ملکی به جا گذاشته که ارزش ان ۳۰۰ ملیون است و مالیات بر ارث ان رقمی وحشتناک است حال راه حل این موذل چیست

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام علیکم
مالیات بر ارث طبق تعرفه محاسبه و اخذ می گردد لطفا به اداره مالیاتی محل استقرار ملک مراجعه فرمایید

با سلام،میزان مالیات بر ارث به تاریخ فوت متوفی، نسبت وراث با متوفی و همچنین نوع و ارزش اموال و دارایی‌های بجا مانده از متوفی بستگی دارد. به میزانی که نسبت وراث با متوفی نزدیکتر باشد مقدار مالیات اموال ورثه ای کمتر، و هرچه این نسبت دورتر باشد، میزان مالیات ورثه بیشتر خواهد شد چنانچه تاریخ فوت متوفی مربوط به سال ۱۳۹۴ یا قبل از آن باشد، مالیات بر اساس قانون قدیم محاسبه می‌شود. همچنین اگر تاریخ فوت در سال ۱۳۹۵ یا بعد از آن باشد، مالیات مربوطه مطابق قانون جدید به وراث تعلق می‌گیرد. در قانون جدید نرخ مالیات ورثه ای برای انواع مختلف دارایی‌ها از قبیل ملک مسکونی، مغازه، خودرو، حساب بانکی و … متفاوت است. اما در قانون قدیم نرخ مالیات برای تمام انواع دارایی‌ها یکسان است و مجموع ارزش اموال، تعیین کننده نرخ مزبور است به طور کلی در قانون قدیم هرچه ارزش ماترک بیشتر باشد، نرخ مالیات نیز بیشتر خواهد شد.

با سلام مالیات مطابق تعرفه اخذ می شود جهت پیگیری به اداره مالیات مراجعه کنید

با سلام از طریق اداره مالیات پیگیری نمایید

با سلام
از طریق اداره مالیات پیگیری نمایید

با سلام ، مالیات بر ارث پس از ارزیابی کارشناش امور مالیاتی مشخص خواهد گردید و متاسفانه بدین صورت قابل محاسبه نمی باشد .

درود
مبلغ مالیات بر ارث را از اداره مالیات استعلام نمایید .