بازپس گیری ملک مصادره شده از ستاد فرمان امام

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶,۷۶۴ #8344

با سلام
سال ۵۶ زمینی را در کهریزک با سند رسمی خریداری کردم. در سال ۷۸ ستاد اجرای فرمان امام با استعلام از ثبت کهریزک و به بهانه اینکه گزارش ثبت بیع و تنظیم و انتقال سند در پرونده ثبت موجود نمی باشد با رای دادگاه انقلاب اقدام به مصادره زمین بعنوان یکی از اموال مالک قبلی کرده است.
با مراجعه بنده به ثبت کهریزک و ارایه مدارک و مستندات اداره ثبت طی نامه ای به ستاد اعلام نمود که مالکیت بنده را به رسمیت می شناسد و از ستاد خواست تا سند خود را جهت ابطال به ثبت ارایه نماید.
اما ستاد اعلام نمود که در سال ۸۳ اقدام به فروش زمین نموده است و نهایتا امکان پرداخت ثمن دریافتی بابت آن معامله را دارد.
می خواستم بدانم آیا امکان بازپس گیری ملک یا دریافت معوض آن طبق قانون از ستاد وجود دارد؟

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد. دلیل: این پرسش مربوط به زمان گذشته می‌باشد.
مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موکل گرامی به جهت اینکه سوال شما زوایای گوناگون داشته و نیاز به پیگیری ویژه دارد لطفا برای دریافت نتیجه مطلوب یکی از موارد زیر را پیگیری فرمایید. 1 - جهت ارزیابی پرونده خود وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام در قسمت پرتال مشتریان با ارسال مشخصات در قسمت ارزیابی حقوقی، درخواست ارزیابی پرونده خود را ارسال فرمایید. 2 - جهت درخواست وکیل بر روی پرونده خود، وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام در پرتال مشتریان درخواست خود را اعلام فرمایید. ( در صورت فوری بودن درخواست وکیل می توانید با شماره 87132 نیز تماس حاصل فرمایید.) 3 - جهت رزرو وقت قرار ملاقات با وکیل نیز وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام وقت ملاقات خود را رزرو نمایید.