هرگونه سند و مدرک دال بر سهم داشتن در آن زمین را ارائه نمیدهند؛ اگر بخواهیم از عموهای مادرم شکایت کنیم راهکار چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۳ #83409286

سلام.
بعد از فوت پدر بزرگ مادری بنده اموال و زمین ها و خانه وی بین ۵ دختر و ۱ پسر ایشان طبق قانون تقسیم شد و انحصار وراثت دادگاه دارند... اما یه قطعه زمین ساحلی که با عموهای خود شریک بود بنا به خواست دایی کلامی بخشیده اند و هرگونه سند و مدرک دال بر سهم داشتن در آن زمین را دایی بنده و وکیل وی دارند و ارائه نمیدهند. ( شک کرده ایم که ایشان در ان زمین سهم خود را گرفته اند و به دروغ میگوید بخشیده) ... اگر بخواهیم از عموهای مادرم شکایت کنیم راهکار چیست؟
امکان دارد که عمو ها برگه هبه امضا شده هم از مادر و خاله هایم داشته باشند.

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بیان.نکردید که آیا مادر در قید حیات هستند

با سلام
شما هم علیه دایی وهم علیه عمو شکایت کنید که دلیل امضا گرفتن از مادر و خاله ها چه بوده که زمین را بالا کشیده اند واکنون اگر مادر هم هبه کرده باشد می خواهد ار هبه رجوع کند و نمی خواهد ببخشد سهمش را از ارث پدری که زمین ساحلی واقع در فلان جا می خواهد

با سلام
ایا مادر درقید حیات هستند ؟ شما مطمعن هستید که مادرو خاله هایتان امضا نکردهاند واگر هبه کرده باشند میتوانند برگردند
شما با مراجعه به دادگاه ودر خواست انحصار وراثت با معرفی همان زمین ساحلی می توانید پی به قضیه ببرید البته قبل از هر اقدامی از مادر وخاله ها اطمینان حاصل کنید