مالک گوشیش را خاموش کرده و متواری است بنده باید چه کار کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۹ #83194111

سلام بنده ملکی را بصورت مغازه خریده ام و مالک ملک را تحویل بنده داده است حال بعد از گذشت ۴ ماه شخصی مراجعه کرده و مدعی است این‌ملک را ۸ سال پیش از همین مالک خرید و قولنامه دارد .حال با فشار و زور و تهدید قصد گرفتن ملک را دارد ممنونم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنا به فرض سوال شکایت فروشمال غیر بطرفیت خریدار و فروشنده به دادسرا تنظیم نمایید

می بایست شکایت فروش مال غیر مطرح کنید

سلام
چنانچه فروش قبل ازمعامله شما اثبات گردد ؛ شما می بایست علیه فروشنده خود با عنوان فروش مال غیر شکایت بفرمایید

از آنجایی که قرارداد ارائه شده از سوی آن شخص یک قرارداد عادی است و اصالت آن و صحت امضای فروشنده برای شما مشخص نیست لذا به نظر میرسد شما لزومی به طرح شکایت ندارید مگر اینکه شخص مذکور جهت احقاق حق خود اقدام نماید و دادگاه ادعای وی را تایید نماید که در آن صورت شما می بایست نسبت به طرح شکایت فروش مال غیر و مطالبه ضرر و زیان وارده به خود اقدام نمایید

شکایت فروش مال غیر علیه فروشنده نمایید

باسلام اصل برصحت بیع اول ومقدم است.

با سلام
اصل بر صحت بیع مقدم است