چطور اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۸ #83149629

من فردای معامله وکالتی خودرو اطهارنامه فسخ فرستادم برای فروشنده
چون ماشین چیزی نبود که بیان کرده بود
تامین دلیل انجام دادم
و بعد تصمیمم عوص شد دادخواست ارش دادم
و بعد چند روز از دادخواستم تعویض پلاک کردم
یک جلسه شورای حل اختلاف تشکیل شد که خوانده نیومد و فرداش یعنی ۲۵ رفته دفاعیه داده
و دیروز برای من ابلاعیه اومده که باتوجه به اطهارنامه فسخی که فرستادم
دادخواست ارش من رد شده
۲۰ روز فرصت اعتراض دادن
من نمیدونم باید چیکار کنم
میشه لطفا منو راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نمیتوانید از اعلام به فسخ معامله خود عدول نمایید و اگر مایل به بقای معامله می‌باشید پیشنهاد میشود با فروشنده مبایعه نامه جدیدی تنظیم نمایید

با توجه به اینکه فسخ قرارداد اعلام شده است مطالبه وجه دیگر موضوعیت ندارد

با توجه به اعلام فسخ قرارداد مطالبه ارش به نتیجه نخواهد رسید

بنده اعتراض را بی فایده می دانم. چون شما اقداماتی معارض انجام داده اید. در واقع با تقدیم اظهارنامه فسخ، موجودیت قرارداد از میان رفته و لذا مطالبه ارش به استناد قراردادی که دیگر وجود ندارد، بلاوجه بوده است.

در مهلت قانونی اعتراض نمایید و اگر ابتدا فسخ معامله را تنفیذ کردید بهتر است معامله را فسخ کنید و یا مجددا اظهارنامه ای مبنی بر دریافت ارش ارسال کنید و بعد جهت طرح دعوا دریافت ارش اقدام کنید.

با درود اگر فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل بدان معترض
راه دفاع وجود دارد

سلام در اینصورت فروشنده فسخ را پذیرفته از این طریق اقدام کنید