درخواست مجدد آزادی مشروط امکان دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۷ #83129222

سلام و خسته نباشید
من سه سال حبس تعزیری دارم به اتهام جعل اسناد ۶ ماه در زندان بودم،بعد ۶ ماه پابند الکترونیکی دادند،یه بار درخواست تعلیق دادم تجدیدنظر رد کرد،گفتند چون پابند الکترونیکی دادیم از ارفاق قانونی استفاده نموده ای،بعدش درخواست آزادی مشروط دادم دادگاه تجدیدنظر مخالفت کرد گفتند شما با پابند الکترونیکی میتوانی معیشت زندگی تو تامین کنی،بعد دو ماه دوباره درخواست آزادی مشروط دادم پرونده ام الان تو دادگاه تجدیدنظر هست،البته من راننده تریلی هستم نمیتونم از پلیس راه شهرمون خارج شم و زندگی و پول در آوردن تو این گرانی برام مشکل هست،خانمم طلاق گرفت یه پسر ۸ ساله ام دارم ۴ روز پیش مادرش میمونه ۳ روز پیش من
ان شاءالله دادگاه این بار با آزادی مشروط من موافقت کنه

خدایی نکرده اگر مخالفت کرد باز درخواست مجدد آزادی مشروط میتوانم بکنم یا نه،البته چقدر باید بگذره تا درخواست بدم.
خواهشا از شما بزرگواران درخواست دارم پاسخ بدین و راهنماییم کنید خیلی ممنون

شاکی هم ندارم فقط جرم دولتی هست اونم به جای یه فرد دیگر رفتم امتحان آیین نامه گواهینامه شرکت کردم که ۳ سال حبس تعزیری دادند الان ۱۷ ماه حبس کشیده ام بیشتر از یک سوم گذشته

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید درخواست ازادی مشروط بنمایید

باسلام
باتوجه به اینکه بیشترازیک سوم ازمدت حبس راسپری کرده اید احتمال موافقت باآزادی مشروط زیاداست

می توانید درخواست آزادی مشروط خود را مطرح نمایید

با سلام و عرض ادب استفاده کردن از آزادی مشروط یا عفو عمومی یا اختصاصی که قانون را پیش‌بینی کرده ارتباطی به داشتن پابند الکترونیکی نیست هر شخصی که آن شرایط افراد آن شرایط آزادی مشروط داشته باشد می تواند از آن استفاده کند

با سلام
می توانید درخواست آزادی مشروط نماید در صورت داشتن شرایط قانونی ، دادگاه موافقت خواهد نمود

سلام مطابق ماده ۲۱ آیین نامه اجرایی پابند الکترونیک استفاده از پابند الکترونیک مانع برخورداری از عفو، آزادی مشروط و... نمی باشد