آیا باید یک دادخواست مبنی بر حضانت توسط دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کرد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۳۲ #83061746

بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام محضر وکلای گرامی در خصوص حضانت نامه فرزندان تحت کفالت
مادر بنده از پدرم طلاق گرفته اند و طلاق نامه نیز دارند
و سه فرزند بالای سن قانونی دارند که نزد ایشان زندگی میکنند برای گرفتن حضانت نامه باید چه روندی طی بشه و چطوریه
لطفا در صورت امکان کامل توضیح دهید

با تشکر از لطف شما

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه در سوال مطرح شده است که فرزندان به سن قانونی رسیدند دادخواست حضانت فرزندان منتفی است

باسلام
اگرفرزندان به سن قانونی رسیدندیگرحضانت مصداق ندارد

سلام، اگر به سن بلوغ رسیده اند به این معنی که دختر بالای ۹ سال و پسر بالای ۱۵ سال می باشد خارج از سن حضانت هستند.

اگر فرزندان به سن بلوغ رسیده اند نیاز به گرفتن حضانت نیست

برای بالای ۱۸ سال حضانت بی معنی هست و با خودشونه بخوان با کی زندگی کنن

سلام و ارادت
با توجه به سن فرزندان نیاز به اخذ حضانت نیست و حضانت منتفی است و خود فرزندان میتوانند انتخاب کنند با چه شخصی زندگی کنند فقط پرداخت نفقه فرزندان بر عهده پدر است .

باسلام
اگر فرزندان به سن بلوغ رسیده باشند و نیازی به گرفتن حضانت نیست خودشان میتوانند تعیین کنند کنار کدام یک از والدین میمانند