مسدود شدن کارت بانکی توسط پلیس فتا بدون اطلاع شخص به چه دلیل است؟

پرسیده شده
۴۶ پاسخ ۵۸,۷۵۰ #82857

کمتر از یک هفته می شود که حساب بانکی من توسط پلیس فتا مسدود شده بدون اطلاع بنده، و بدلیل نامشخص
چند روز پیش خواستم از عابر بانک شارژ بگیرم. نوشته بود موجودی کافی نیست. به بانک مراجعه کردم گفتن توسط پلیس فتا حساب شما مسدود شده!
تقریباً دوماه پیش من از طریق اینترنت به طور اتفاقی با سایتی آشنا شدم که نوشته بود ارائه خدمات ماساژ درمانی با هزینه های مختلف و پرداخت به صورت اینترنتی!. ؛
منم همون موقع خواستم واسه خدمات ماساژ درمانی وقت رزو کنم که باید از طریق رمز دوم و اطلاعات کارتم تو سیستم اینترنتی سایت مربوطه هزینه رو پرداخت کنم که کردم.. هزینه زیادی نبود فقط 1000تومان بابت ثبت رزو بود که پرداخت کردم با همون کارت بانکی که مسدود شده،
همون شب..یعنی چند ساعت بعدش نصف شب چندتا پیامک از طرف بانک اومد که مبلغی تراکنش از کارت شما جابجا شده و درنهایت 20000تومان از حسابم کم شده. البته حسابم بیشتر از 25تومان موجودی نداشته بود. فردا صبح رفتم بانک. گفتن خودت انتقال دادی. که من اصلاً همچنین کاری نکردم. خلاصه همون سایت جعلی از حسابم 20تومان برداشته بود و هکش کرده بود. به بانک گرفتم. گفت باید مراحل اداری بانکی رو طی کنی تا مشخص بشه چه کسی حساب شمارو خالی کرده که زمانبر هستش. منم بخاطر کارم فرصت نکردم. بی خیالش شدم و رفتم رمز اول و دومم را تغییر دادم،
خلاصه بعد از دوماه از این داستان چند روز پیش پلیس فتا حسابم را بدون اطلاع مسدود کرده درحالی که من هیچ فعالیتی دیگری به غیر از اون داستان و اینکه بعضی مواقع شارژ اینترنتی از اپلیکیشن *780که معروفه میخریم و نمیدونم به چه علتی کارتم مسدود شده
به نظر شما من چکار کنم. استرس دارم نکنه خلافی ازم سر زده که کارتم مسدود شده.!!! درضمن من بعضی مواقع تو سایت هایی که فیلتر هستند میرم.

لطفاً راهنمایی ام کنید خیلی ممنون.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مسدود شدن حساب با دستور قضایی وپیرو شاکی خصوصی امکان پذیر میباشد فلذا از بانک مرجع مبدا صدور دستور مسدودی را سوال فرمایید.

باسلام
دوست عزیز استفاده شما از سایت های فیلتر شده ربطی به این موضوع ندارد . از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.

بدون دلیل حساب مسدود نمی شود احتمال وجود شاکی خصوصی را بررسی کند و از بانک محل حساب سوال کنید که با چه دستور یا حکمی حساب مسدود شده

با سلام در وهله اول باید به پلیس فتا مراجعه کنید ...امکان دارد یک موقع پول از جایی نامشخص به حساب شما آمده باشد و حساب رو مسدود کرده باشند

با سلام
به صورت حضوری به پلیس فتا جهت پیگیری مراجعه نمایید

میتوانید با مراجعه حضوری به پلیس فتا موضوع را پیگیر شوید.

با سلام.با مراجعه حضوری به پلیس فتا موضوع راپیگیری نمایید