با طلاق دادن در دوران حق حبس مهریه نصف میشه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۴۶ #82832108

با سلام و آرزوی تندرستی
در دوران عقد متاسفانه به اختلاف خوردیم، و بخاطر اینکه بین زوجین نزدیکی اتفاق نیافتاده بود، زوجه در دادگاه تمکین با استناد به اینکه دوشیزه هستند از حق حبس استفاده کردند. حالا بعد از گذشت یکسال، زوج از پرداخت نفقه بهمراه اقساط مهریه خسته شده و اقدام به طلاق زوجه می کند، در دادگاه طلاق، زوجه ادعایی برخلاف دادگاه تمکین می کند و اینبار مدعی می شود که با زوج نزدیکی داشته و پزشکی قانونی نیز عدم باکرگی زوجه را تایید می کند ولی نمی تونه زمان دقیق ازاله بکارت رو پیش‌بینی کند.
با این شرایط تکلیف زوج چیست؟ آیا باید کل مهریه رو بدهد؟ چون زوج بخاطر حق حبس زوجه(عدم نزدیکی) تصمیم به طلاق گرفته
یا می تونه تو این شرایط از طلاق همسر منصرف بشه و زوجه رو با توجه به اینکه دیگر دوشیزه نیست و نفقه تعلق نمی‌گیرد مجبور به طلاق توافقی نماید؟
دادگاه طلاق حرف زوجه رو قبول میکنه که قبلا گفته نزدیکی نداشتیم ولی الان میگه داشتیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی,که طلاق قبل از نزدیکی باشد مهریه نصف میشود

با سلام
بهتر است از طلاق منصرف شوید و دادخواست الزام به تمکین دهید
دادگاه چرا باید حرف زوجه رو قبول نکنه؟؟؟!!! زن شوهردار هست و هر لحظه ممکن بوده نزدیکی بین تون اتفاق بیافته

سلام
برای اینکه از پرداخت نصف مهریه، زوج معاف شود، در فرض مطرح شده باید ثابت شود که عامل از بین رفتن باکرگی مربوط به زوج نیست که البته کاری بس دشوار است. در صورت امکان طلاق توافقی گزینه مناسبی است.

دادخواست الزام به تمکین بدهید .

میتوانید دادخواست تمکین عام،خاص بدهید

بهتر است از طلاق منصرف و الزام به تمکین دهید

مخاطب گرامی پاسخ سوال شما مثبت و چنانچه طلاق قبل از نزدیکی واقع شود زوجه مستحق نصف مهریه خواهد بود