توقیف خودروی شخصی بعد از هبه کردن اموال چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷,۳۸۳ #82829

خودرویی را به همسرم هبه کردم ، ایشان خانه را ترک و دادخواست استرداد خودرو را صادر ارائه نمود ، در شورای حل اختلاف ایشان اذعان داشت شوهرم خودرو را به من هبه نموده است ، صورت جلسه تنظیم شد اما بخاطر اینکه سند به نام ایشان بود حکم استرداد صادر شد ، حقیر نیز دادخواست رجوع به هبه ، ابطال سند و استرداد خودرو را در دادگاه شهر محل زندگی ایشان مطرح کردم هنوز حکم صادر نشده ، اما همسرم در دادگاه محل زندگی من اجراییه استرداد گرفته ، علیرغم اینکه حقیر اذعان داشتم خودرو در اختیار خود ایشان است و پرونده ی دیگری در شهر ایشان مفتوح است ، قاضی گفت یا ماشین را تحویل بده یا باید زندانی شوی ، با ضمانت فعلا آزاد هستم ، چکار باید بکنم

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام باید اثبات نمایید که درنزد همسرتان است

با درود..
در اینخصوص اصـولا چنین هبه ای حتی با وصف تنظیم صحیح آن، قابل رجوع می باشدـ.

می توانید از هبه رجوع کنید، منتظر رسیدگی دادگاه باشید

با احترام.در صورت داشتن سند توقیف خودرو را بخواهید

این هبه قابل رجوع میباشد

امکان رجوع از هبه وجود دارد

در صورتیکه زن و شوهر مالی را به یکدیگر هبه کنند میتوانند نسبت به آن رجوع نمایند یعنی قابل رجوع میباشد و مستحضر باشید در صورتی قابل رجوع میباشد که هبه نامه تنظیم شده باشد.