خونه پدرم هستم و بچمو هم شوهرم گرفته با وجود پرونده نامشروع که البته ثابت نشده هنوز شوهرم اصرار داره برگردم خونه و من میترسم منو اذیت کنه؛ چیکار کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۱۶ #82737746

با سلام
من پرونده رابطه نامشروع دارم در دادگاه یعنی شوهرم علیه من شکایت کرده و من الان خونه پدرم هستم و بچمو هم شوهرم گرفته با وجود پرونده نامشروع که البته ثابت نشده هنوز شوهرم اسرار داره برگردم خونه و من میترسم منو اذیت کنه یا بلایی سرم بیاره لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
باید عدم امنیت جانی تان را اثبات نمایید

در خصوص بازگشت به منزل تصمیم گیری با شماست ولی می توانید درخواست ملاقات فرزند بدهید

سلام بهتر است توافق نمایید موفق باشید

اگر امنیت جانی ندارید مراجعه نکنید. برای عدم تمکین باید بتوانید این موضوع را ثابت کنید

با سلام در این موضوعات خانوادگی ادامه یک زندگی براساس اخلاق و جلب اعتماد متقابل می باشد پیشنهاد میشود از این باب وارد شوید تا فرزندتان هم در سایه حضور هر دوی شما بتواند مراحل رشد را طی کند.

سلام

در خصوص امنیت باید خودتان تصمیم بگیرید اگر نگران این موضوع هستید می‌توانید در نهایت درخواست مسکن علی‌حده کنید.
در خصوص کودک اگر زیر ۷سال هست با توجه به پرونده شما و اینکه حکم قطعی صادر نشده حق جلوگیری از ملاقات ندارن و در هر شرایطی می‌تونید درخواست ملاقات فوری کنید.
در کل اگر بتوانید توافق کنید زودتر به نتیجه می‌رسید

تقاضای ملاقات فرزند دهید .