آیا شرکت در صورت اخراج من میتواند حقوق و مزایای و سنوات من را ندهد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱,۱۳۹ #82580779

من بعنوان اپراتور یک دستگاه در شرکتی کار میکنم، فرد دیگری در کنارم نشسته و از لحاظ قوانین ایمنی داخل شرکت حق هیچ گونه دست زدن به دکمه های دستگاه نداشته ولی بدون هماهنگی من دست زده و منجر به خسارت زیاد شده است، و فرد ذکر شده خود قبول دارد که دست زده است ولی عنوان می کند که من اپراتور بهش گفتم دست بزند در صورتی که در ساعت اولیه حادثه به نفر سرپرست من و ایمنی شرکت عنوان داشته که خود شخصا و بدون درخواست من این کار را کرده است و اون دو نفر هم بعنوان شاهد حضور دارن و تایید می کنن ولی حالا گفته خودش را رد میکند و میگوید اون لحظه استرس داشته است که این حرف را زده است
آیا شرکت می تواند شکایت کیفری در دادگاه علیه من داشته باشد؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما از شاهدین در دادگاه جهت صحت بیانات خود استفاده نمایید

باسلام
برابر قراردادی که دارید چنانچه شما توافق کرده باشید که مسئولیت اموال تحویلی از شرکت را بر عهده دارید مسئول خواهید بود لذا چنانچه تخریب اموال تحویلی شرکت از طریق شما صورت نگرفته در صورت طرح دعوی از سوی شرکت با دلایل و مستنداتی دارید دفاعیات لازم را انجام دهید.

باسلام خسارت عنوان دعوایی حقوقی دارد و برای مطالبه خسارت باید دادخواست حقوقی ارائه داد،و اگر شکایت کند باید قصور شما اثبات گردد ولی میتوان برای اثبات قصور طرف مقابل،از گواهی شاهدانی که بودند استفاده کرد

با درود در صورت قطع همکاری شما از شرکت و به هر علت شما حقوق قانونی شما می‌بایست پرداخت گردد.

در صورت اخراج باید حق و حقوق پرداخت شود

با سلام مادامیکه شما بعنوان متخصص ونیروی آموزش دیده در شرکت تلقی شده ومسئول آن قسمت باشید مسئول خسارت وارده هستید مگر اینکه ثابت کنید که تقصیر از شما نبوده است ویکی از ادله شما شهادت شهودی هستند که خودتان اظهار میکنید.
به نظر اگر محل کار شما دوربین مداربسته داشته باشد علاوه بر شهادت شهود میواند از جمله قراین بوده وبه نفع شما قرار گیرد.
واگر شما خودتان متخصص آن قسمت باشید وبدانید که استفاده از فلان دکمه یا دستور العمل خسارت به بار می آورد قطعا میتواند نقطه مثبتی باشد که از خود دفاع کنید ودلیل این باشد که هیچگاه چنین دستوری به کسی نمیدهید که فلان کار را بکند.

با سلام و ارادت با توجه به اینکه مسیول شما و سرپرست ایمنی در اولین لحظات باید در محل وقوع حادثه حاضر شوند و مورد را بررسی نمایند و گزارش اولیه خود و گزارش کارشناسی ثانویه را باید تحویل مسیولین ذیربط بدهند از جمله بیمه لذا بر مبنای آن گزارش معمولا خیلی از مسایل روشن می شود مگر اینکه شخص مذکور بخواهد از اقرار های خود شانه خالی کند و آنها را رد کند که آن نیز پروسه مربوط به خود را دارد ...اما از نظر اینکه شرکت می تواند از مسببین حادثه شکایت کند معمولا اول به صورت داخلی بررسی می گردد اگر به نتیجه نرسد از طریق مراجع قانونی و دادگاه اقدام می کند که اگر عمدی در کار باشد می تواند شکایت کیفری نیز انجام دهند.