آیا میتونم درخواست اعسار بدم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۹ #82576756

با سلام همسرم مهریشو گذاشته اجرا سه ماه پیش اجرایه از طریق اداره صبت واسم اومد.میخواستم بدونم کی من میتونم درخواست اعسار بدم.هیچ مالی هم به اسمم ندارم. و اینکه باید ماهی چند سکه بدم و آیا اگر توان نداشته باشم و شاهد هم داشته باشم زندان داره یا نه

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زوجه در صورت عدم وجود مال، برای اخذ مهریه میبایست از دادگاه خانواده اقدام نماید لیکن پس از محکومیت قطعی زوج به تادیه مهریه و پس از صدور اجرائیه زوج می تواند دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تقدیم نماید و پس از قطعی شدن اعسار مجددا میتواند دادخواست تعدیل اقساط مهریه تقدیم نماید

سلام
دادخواست اعسار ثبت کنید ، دادگاه با توجه به شرایط و درآمد شما پس از بررسی های لازم بعلت گرانی نرخ سکه مقدر میکند که چند ماه یکبار پرداخت کنید ، اگر پرداخت نکنید برای چند ماه ، بله میتوانند حبس بگیرند

سلام
دادخواست اعسار مطرح کنید دادگاه دلایل اعسار را بررسی می کند
مهریه تقسیط شود و اقساط پرداخت نشود، معمولا بعد از دریافت دو یا سه قسط معوقه، حکم جلب بابت مهریه صادر می شود.

سلام
اگر پرونده در مرحله ی اجرای ثبت باشد، معمولا ده روز به شما وقت داده می شود تا مبلغ مهریه پرداخت شود، در غیر این صورت کلیه‌ی حساب های شما و اموال منقول و غیر منقول توقیف میشوند و در صورتی که اموال شما کفاف پرداخت مهریه را نداشت پرونده در دادگاه مطرح می‌شود و رای به پرداخت کل مهریه صادر می‌شود، شما میتوانید پس از صدور رای قطعی پرداخت مهریه و صدور اجراییه ظرف سی روز دادخواست اعسار را به همراه استشهادیه تقدیم دادگاه نمایید.
با توجه به شرایط اقتصادی موجود و شرایط شما احتمالا مواعد طولانی تری برای اقساط در نظر گرفته شود.
موفق باشید