آیا با وجود شکایتهای متعدد همسرم میتواند حضانت فرزند را پس بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۹ #82561549

با درود به وکلا که پرسش من را پاسخ دادند و پیگیر نیز هستند من در عقد نامه ام، حضانت فرزندم را به مادرش داده بودم. همچنین همسرم ۵۰۰ سکه از مهریه اش را برای دریافت حضانت در هنگام طلاق بخشید.در هفت سالگی من از دادگاه درخواست حضانت کردم.قاضی دادگاه به همسرم گفت حضانت هم حق است و هم تکلیف، اگر ۱۰.۰۰۰ هزار سکه دیگر نیز ببخشی حضانت را نمی توانی از پدر بگیری،آیا با وجود شکایت های متعدد همسرم،می تواند حضانت را پس بگیرد.سپاس

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . کلام قاضی محترم قطعا اشتباه بوده . شما با اراده خود حضانت را به مادرش داده اید الیته حق ملاقات برایتان حفوظ است . اما نمی توانید حضانت را پس بگیرید مگر این که عدم صلاحیت مادر احراز گردد یا خودش حاضر به این کار باشد . به علاوه این که مادر در قبال حضانت ، عوض بسیار سنگینی هم داده است .

خیر نمی تواند پس بگیرد . نظر قاضی درست هست

با سلام
با عنایت به ماده ۱۱۷۵طفل را نمیتوان از کسی که حضانت وی با او میباشد گرفت مگر در صورت وجود علت قانونی اگر همسر شما در شکایت های مطروحه بتواند عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی شمارا که سلامت جسمانی یا تربیت اخلاقی فرزندتان را به خطر میندازد ثابت کند میتواند حضانت وی را از شما پس بگیرد.

با این اوصاف شما بایستی تکلیف ۵۰۰ سکه مهریه ای بخشیده شده به شما را در عوض حضانت مشخص کنید و آنرا به ایشان مسترد نمایید.