چگونه می توانیم از مشکلات احتمالی کسب و کارهای اینترنتی پیشگیری کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۹ #82532617

سلام و احترام
ما دارای کسب و کاری هستیم که معاملاتی با کاربرانمان به صورت اینترنتی انجام می دهیم اما برخی کاربران اقدام به تخلف می کنند و از روش هایی اقدام به ایجاد ضرر برای ما می کنند.
ما اگر یک متن بنویسیم و قبل از معامله از کاربر بخواهیم ان را چاپ و امضا کند و کارت ملی و کارت بانکی خود را نیز کنار آن بگذارد و عکس بگیرد و برای ما بفرستد آیا ارزش قانونی دارد و در صورت بروز مشکل امکان ادعا کردن با استفاده از این قرارداد است؟ لازم به ذکر است که متن مورد نظر صرفا توسط خودمان نوشته می شود و دفتر اسناد و... برده نمی شود.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متن مذکور توصیه نمیشود

سلام اگر اعمال هر یک از مشتریان در تعریف یکی از جرایم رایانه ای جای بگیرد ، قابل تعقیب و مجازات است . متاسفانه در بستر اینترنت بررسی اصالت خیلی از موارد امکان پذیر نیست . مثلا ممکن است خریدار با کارت بانکی سرقتی از شما خرید کند و این امر اجتناب ناپذیر است .

با سلام و احترام خدمت شما چنانچه مصادیق رفتار غیر قانونی برخی مشتریان یاد شده مجرمانه باشد طبق فصل جرائم رایانه ای قانون مجازات اسلامی قابل تعقیب و مجازات خواهند بود. تعهدات قراردادی کاربرانتان با روشی که ذکر کردید قانونی و قابل استناد نخواهد بود. از الگوها و نمونه های قراردادهای الحاقی در سایت های بی شمار کسب و کار اینترنتی الگو بگیرید.
ضمنا هیچ کاربر منطقی حاضر به ارسال و افشای تصویر کارت ملی و کارت بانکی خود در فضای مجازی نخواهد بود.