مرور زمان چک برگشتی چقدر است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۵,۱۹۲ #82365

سلام
من دست کسی 4 عدد چک بتاریخ سال 88 داشتم در سال 89 هر چهار فقره چک را برگشت زده و ننسبت به دو فقره آنها شکایت کرد و من محکوم شدم و با پذیرش اعسار نسبت به پرداخت آن دو چک بصورت ماهانه اقدام شد.
سوال آیا آن شخص که دو فقره باقیمانده چک ها را که در سال 89 برگشت و گواهی عدم پرداخت دریافت نموده و نسبت به آنها تا به حال اقدامی نکرده، با توجه به گذشت زمان 6 سال از آن و( اگر خود را واقعا طلبکار می داست چرا هر 4 چک را قبلا شکایت نکرده است) آیا می تواند نسبت به مطالبه آنها اقدام نماید ؟
و اگر حالا می تواند اقدام نماید تاخیر تادیه از زمان ارائه دادخواست خواهد بود یا تاریخ چک؟
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام چک قابل وصول خواهد بود و ازروز برگشت چک خسارت تاخیر تادیه را نیز میتوان مطالبه نمود.

مشمول مرور زمان می گردد با توجه به اینکه مدت زمان طولانی از اقدام گذشته است از تاریخ تقدیم دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه صورت خواهد گرفت

باسلام چک قابل مطالبه و از تاریخ گواهی عدم پرداخت خسارت شامل تاخیرتادیه می شود

با سلام شامل مرور زمان نمیشود

شامل مرور زمان نمی گردد.

مشمول مروز زمان نمی گردد

با درود فاقد مرور زمان است