چه جوری میتونم از این اقا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۸۸ #82312475

سلام خسته نباشید من از فردی شکایت کردم کیفرخواست شده ارسال شده دادگاه
این فرد سابقه دارهست طی شکایت من جمعا ۴بار ازمن شکایت مختلف کرده که سه تاش رد شده یکیش فحاشی پیامکی متقابل بوده که اونم جریمه تعلیقی دادن
الان این اقا دوباره دیروز ازمن شکایت واهی ودروغین کرده من چه جوری میتونم از این اقا شکایت کنم ۴تاشکایت توی دوماه

مشاوره حقوقی کیفری
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت اثبات سو نیست می توانید به عنوان افترا شکایت نمایید

بادرودوسلام باعنوان افترا تقدیم و تنظیم شکایت نمایید.

تحت عنوان افترا میتوانید از ایشان شکایت کنید..

با سلام درصورتی که سو نیت ایشات احراز گردد عنوان افترا میتوان اعاده حیثیت کرد

اگر سوء نیت ایشان احراز شود تحت عنوان افترا میتوانید از ایشان شکایت کنید و اعاده ی حیثیت نمایید.

سلام در صورت اثبات سوء نیت می توان تحت عنوان افترا اقدام کنید ....

بادرودوسلام امکان مطالبه اعاده حیثیت می باشد.