زمان حدودی ازاله بکارت توسط پزشک قانونی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳,۴۴۷ #82307

با سلام بنده 3 ماه عقد کردم به دلیل آشنا نبودن با قوانین گواهی سلامت نگرفتم و البته 10 روز بعد از عقد عمل نزدیکی و دخول با همسرم انجام دادم قبل از دخول ضربه ای به بکارت همسرم وارد شد و ایشان ادعا کردن که این ضربه بکارت را از بین برده ،در صورتی که من مطمئنم اینگونه نبوده و به گونه ای متوجه شدم چندین سال پیش بکارت ایشان از بین رفته،
آیا پزشکی قانونی میتواند مدرکی به بنده بده که در این 3 ماه بکارت همسرم از بین نرفته و ازاله آن مربوط به چندین سال پیش بوده؟
خواهشمندم جواب دهید، هر روز نصب به ازدواجم بدبین تر میشوم میخواهم جهت فسخ اقدام کنم ولی میترسم که امکان پذیر نباشد و بعد از ان مجبور به پرداخت مهریه سنگین شوم .

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
زمان تقریبی ازاله بکارت یک الی دو ماه بعداز پارگی قابل تشخیص است همچنین تشخیص اینکه پارگی قدیمی بوده یا خیر امکان پذیر است
و اینکه پس از بهبودی تشخیص اینکه مربوط به چندماه یا چند سال قبل بوده امکان پذیر نمیباشد
لازم به ذکر است با توجه به فوریت فسخ در صورت اطمینان از موضوع سریع اقدام گردد
بهتر است قبل از اقدام به چندین پزشک متخصص مراجعه نماییدتا اطمینان حاصل گردد

سلام بصورت تقریبی مشخص میشود لذا اگر گذشت زمان چند سال باشد بعید بنظر میرسد موفق باشید

با احترام.اقدامات لازم را با ترفندی از همسرتان بخواهید تا با مراجعه به پزشک قانونی مشخص نماید

سلام انواع و اقسام پرده بکارت وجود دارد و شاید هم اقدام خود شما باعث این قضیه شده بهتر است به همسرتان بدبین نباشید و زندگی خودتان را سیاه نکنید قطعا اثبات این دلیل وامکان فسخ ازدواج بسیار بسیار اندک است

با درود به طور دقیق قابل تشخیص نیست.

با سلام بله پزشکی قانونی مدت ان را بصورت تقریبی تسخیص می دهد

باسلام
پزشکی قانونی میتواند زمان ازبین رفتن بکارت را مشخص کنند