ممکنه من شریک جرم شوم و کل اموالم مصادره بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۸ #82306686

سلام،
من ساکن شهرستان هستم برای کار اداری رفته بودم تهران اواخر سال ۹۴ یکی از افرادی که در شهرستان خودم سکونت داره برای منزلم کار سیم کشی انجام داده بود و از من ۴ میلیون خورده ای طلبکار بود بصورت شفاهی فقط، باهام تماس گرفت و گفت پولمو احتیاج دارم گفتم شماره کارتتو بفرست واریز کنم گفت کارتم گم شده و مسدودش کردم... گفت کجایید بیام نقدی ازتون بگیرم گفتم تهرانم سیم کشه گفت منم تهرانم برای کاری اومدم یه آدرس میدم لطفا پولمو بیارید به این آدرس گفتم پول نقد ندارم گفت شما بیاین کارتخوان هست اینجا، رفتم به آدرسی که گفته بود یه مغازه بود روی در مغازه نوشته بود فلزیاب و گنج یاب و... رفتم داخل سیم کش خونم اونجا بود گفت اینجا کارت بکشید منم کارت کشیدم بعد دیدم یه کیف برداشت و از مغازه خارج شد گفت منم با شما تا یه مسیر میام تو راه زیر زبون شو کشیدم متوجه شدم فلزیاب خریده و از کارت من مبلغ فلزیاب و پرداخت کرده منم خواستم نگهش دارم و تماس بگیرم با پلیس که متاسفانه زیاد تقلا کرد و فرار کرد اما سند فلزیاب از توی کیف فلزیاب افتاد زمین و من برداشتم و دیگه ندیدمش همراه سند برگشتم شهرستان که برم شکایت کنم متاسفانه سند داخل منزل خودم گم شد و نتونستم شکایت کنم تا الان، اما الان بعد از چندین سال پیداش کردم از داخل وسایل های داخل خونم الان باید چیکار کنم آیا منم مجرمم؟ داخل سند فلزیاب اسم همین شخصی که ازم پول طلب داشت و مشخصات فلزیاب و امضاء و مهر شرکت فروشنده فلزیاب هست اما امضای خود این شخصی که ازم پول طلب داشت نیست فقط اسم و فامیلش هست طرف مجوز هم نداره تو تهران که زیر زبونشو کشیدم و بعد از کلی تحقیقات که از دوستای دورش کردم یه فیلم هم ازش به دست آوردم که داره حفاری میکنه با بیل و کلنگ تو یه بیابون فکر کنم الان از کجا باید شکایت کنم ازش باید چیکار کنم کجا برم برای شکایت؟ دولت منو هم مجرم میدونه؟؟ممکنه دولت بگه توام شریک جرم هستی وکل اموالت مصادره دولت؟بخدا من روحمم خبر نداره من تمام اموالمو از راه قانونی بدست آوردم و ممکنه برای من زندان هم ببره دولت؟ خیلی ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مطالبی که شرح داده اید مسئولیتی بر عهده شما نبوده و نیازی به شکایت نیست . توصیه میشود مدارک موجود را به دقت نگهداری کنید تا اگر روزی مشکلی برای سیم کش خانه شما پیش آمد بتوانید با استناد به این مدارک از خودتان دفاع نمایید .

با درود نیاز به شکایت شما نیست، به شما ابلاغ شد، یا مدارک و مستندات محکمه پسند از خویش دفاع نمایید

درود
خیر لازم نیست شما شکایت کنید اگر اتفاقی افتاد با مدارکی که دارید از خود دفاع کنید.