میتونیم همینطوری زمین بفروشیم با گواهی حصر وراثت؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۹۱ #82284630

سلام خسته نباشید ما ۵۲۲۶ متر زمین داریم ۵ برادر هستیم یک خواهر ما سال ۸۳ احصار وراثت دادیم داخل حصر وراثت نوشته سهمیه پسر دو برابر سهمیه دختر هست الان ما زمین تقسیم کردیم ۶ تا بر داره بر اول یه داداش برداشته ۷۰۰ متر بر دوم به خواهرمون دادیم ۴۷۳ متر بر سوم ۱۰۱۷ متر بر چهارم ۱۰۱۷ بر پنجم ۱۱۱۷ متر بر ششم ۸۵۰ متر چون هر کس جلو وایسه اینطور تقسیم کردیم اونی که اخر وایساده مسلما باید بیشتر برداره همه موافق هستن الی خواهرمون میخواستیم بدونم میتونیم همینطوری زمین بفروشیم با گواهی حصر وراثت در ضمن یک برگ هم خودمون تنظیم کرده بودیم که خواهرمون هم امضا کرده که زمین تحویل گرفتم بعدش اگه داداشمون که ۷۰۰ متر گرفته مسلما باید به خواهرمون ۳۵۰ متر میدادیم که ۴۷۳ متر دادیم از ارث پسری هم بیشتر شده حال باید چیکار کنیم بر اول هم ندادیم بهش چون حریم میگیره عقب نشینی داره بر اخر هم که به دردش نمیخوره ما بهترین جا بهش دادیم اگه اعتراضی هم خواست باید بکنه برادر ها باید بکنن که مساوی تقسیم نشده ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.چنانچه تقسیم نامه به امضای تمامی وراث برسدمعتبراست....

با امضا همه وراث میسر میباشد.

سلام وقت بخیر
در صورت تایید همه وراث امکان پذیر میباشد

سلام
چنانچه تقسیم نامه به امضای تمامی وراث برسد اعتبار دارد

با درود چنانچه تقسیم نامه به امضای تمام وراث رسیده باشد بله ممکن خواهد بود

درود
اگر تقسیم نامه به امضا تمام وراث رسیده است معتبر و قابل استناد است.

بادرودوسلام تقسیم نامه وقتی دارای ارزش و اعتبار می باشد که تمام وراث امضا نموده باشند.