نه ماه میگذره و ففط پیامک ارسال پرونده به دادگاه به دستمون رسیده، علت این تاخیر زیاد چی میتونه باشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۳۵ #82091549

سلام وقت بخیر.
بنده فروردین ماه تصادف داشتم که منجر به شکستگی پای موتور سوار شد و من هم مقصر بودم. اون آقا ظاهرا طول درمان گرفته و برای دریافت دیه هم اقدام کرده اما الان نه ماه میگذره و ففط پیامک ارسال پرونده به دادگاه به دستمون رسیده. علت این تاخیر زیاد چی میتونه باشه؟؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در پرونده تصادفات تا زمانی که نظریه پزشکی قانونی مبنی براینکه نیاز به معاینه مجدد ندارد به دادسرا ارسال نشود پرونده در وقت نظارت قرار می گیرد تا تکلیف بهبودی مصدوم مشخص شود..بعد از نظریه قطعی پزشکی قانونی در مورد صدمات و وضعیت بهبودی تحقیقات تکمیل و با صدور قرارجلب به دادرسی، پرونده به دادگاه جهت رسیدگی و صدور رای ارسال می شود..لذا در اینگونه پرونده ها اطاله دادرسی وجود دارد