اگر ملکی از کلاهبردار باقی مونده باشد، بطور مساوی بین مالباختگان تقسیم می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۴ #81718933

در یک پرونده کلاهبرداری که تعداد اشخاص شاکی بالای ۱۰۰ نفر می باشد یک سری شکایت کیفری کردند و حکم رد مال و جزای نقدی برای کلاهبردار صادر شد و یکسری هم که چک و سفته داشتن شکایت حقوقی کردن و حکم پرداخت وجه و تاخیر و تادیه گرفتن میخواستم ببینم فرق این دوتا حکم چیه؟ و اگر ملکی از کلاهبردار باقی مونده باشه برای پرداخت خسارت ان ملک بطور مساوی بین مالباختگان تقسیم می شود یا فقط به کسانی که حکم رد مال گرفتن داده میشود؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بین همه تقسیم می شود مگر اینکه یکی از طلبکاران با اخذ قرار تامین خواسته مال را به نسبت سهم خود توقیف کرده باشد.

با سلام
بین مالباختگان تقسیم میشود

سلام. تفاوتی ندارند و بین همه مالباختگان تقسیم خواهد شد.

با سلام
تفاوت این دو عبارتند از :
الف. تفاوت بین دعاوی حقوقی و کیفری در نحوه طرح دعوی
ب. تفاوت بین دعاوی حقوقی و کیفری در مرجع صالح به رسیدگی
پ. تفاوت بین دعاوی حقوقی و کیفری در اسباب طرح دعاوی
ت. تفاوت در نتیجه و اثر مترتب بر طرح دعاوی کیفری و حقوقی
فرقی نمیکند شخص شکایت کیفری برای رد مال نموده باشد یا حقوقی برای چک ، در این موارد اموال شخص کلاهبردار یا مدیون به مزایده گذارده میشود و ماحصل فروش ان بین طلبکاران تقسیم میگردد