تقاضای سهم بیشتری از مهریه دارد شوهرش نمیدهد چکار کنیم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۷ #81681882

سلام مردی در زمان ازدواج اولش زمینی خریده و همسر اولش فوت و همسر دومی اختیار نموده الان ان زمین را فروخته همسر دوم خواهان سهمی از این فروش زمین است بهش گفتیم مهری ات را به نرخ روز میدیم قبوله نکرده و تقاضای سهم بیشتری از مهریه دارد شوهرش نمیدهد چکار کنیم زن طلاق هم نمی خواهد و سهم بیشتری از مهریه اش می خواهد لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی خانواده
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر آنچه در سند ازدواج بعنوان مهریه نوشته شده ملاک می باشد و زوج مکلف به پرداخت است

با سلام ،میزان مهریه در سند نکاحیه قید شده است و به میزان آن زوج متعهد است

سلام.مهریه در سند نکاحیه تعیین شده است ومرد درقبال ان مسئولیت دارد .

با درود بیشتر از آنچه در سند نکاحیه قید شده زوج مسولیتی ندارد

مهریه زن همان است که درسند ازدواج درج شده و مرد بیشتر از آن درقبال مهریه مسئولیتی ندارد

سلام
در ارتباط با مهریه که ایشان نمیتوانند بیشتر از آنچه در عقدنامه قید شده است را مطالبه کنند.
اما در صورتیکه در عقدنامه حق تنصیف دارایی را پذیرفته باشید،در صورتیکه: ۱- طلاق از جانب شما باشد ۲- زوجه ناشزه نباشند،نیمی از اموالی که در طول زندگی مشترک (با همسر دوم ) بدست آورده اید مابین شما و ایشان نصف خواهد شد.

با سلام
زوجه صرفا میتواند مهریه خود را طبق سند نکاحیه مطالبه کند
اگر هم مرد خواستار طلاق است و شرایط مطالبه تنصیف دارایی برای زوجه هست باز چون ان زمین برای دوران قبل از ازدواج دوم بوده قابل مطالبه نیست