نحوه دستیابی به ریز مکالمات سال ۱۳۸۹ بدون حکم قضایی چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۵۰ #81665662

با سلام
من به ریز مکالمات سال ۱۳۸۹ تلفن همراهم که مربوط به اپراتور همراه اول است نیاز دارم . همراه اول می گوید باید از مراجع قانونی اقدام کنید. شورای حل اختلاف و خدمات اللکترونیک قوه قضاییه رفتم گفتند ما فیلد درخواست همچین موردی نداریم. لطفا راهنمایی کنید چه کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
نا ممکن میباشد

با سلام
به دلیل عدم وجود فیلد های مورد نظر در دفاتر خدمات قضایی ، شما بایستی با تنظیم درخواست کتبی مبنی بر دستور اخذ پرینت مکالمات و با مراجعه به دادستانی و ارایه تقاضا به دادستان ، دستور پرینت را اخذ نمایید .

با سلام با توجه به بعد ده ساله زمانی و همچنین نبود شکایت و پرونده مهم کیفری که مرجع قضایی را جهت کشف حقیقت جنایی متقاعد به چنین استعلامی کند. چنین امری ممکن نیست.