آیا صحبت نماینده حقوقی صحیح است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴۸ #81605314

قرار نهایی صادر شده منع تعقیب است. اما نماینده حقوقی دستگاه میگوید شما باید برای موارد دیگر بروید دادگاه توضیح دهید و این درحالی است که در قرار نهایی برای آن مورد جلب دادرسی برایم صادر نشده است و فقط منع تعقیب صادر شده است

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احضار و ابلاغ به دادگاه از وظایف دادگاه بوده و نظرات شخصی ذی نفعین ملاک نبوده و با توجه به صدور قرار نهایی شاکی فقط حق اعتراض دارد و نیازی به مراجعه شما نیست مگر از طرف دادکاه احضار گردید.

سلام و درود
ممکن است منظور ایشان دفاع شما در دادگاه حقوقی باشد، زیرا ممکن است در دادگاه کیفری منع تعقیب صادر شود ولی خساراتی به طرف وارد شده باشد و قابل مطالبه باشد.

خیر حرف ایشان صحیح نیست

در صورت صدور قرار منع تعقیب دیگر موجبی برای ارسال پرونده به دادگاه و ادای توضیح از سوی شما وجود ندارد . به عبارت دیگر در موارد صدور قرار منع تعقیب تنها شاکی میتواند اعتراض نموده و تقاضای ارسال پرونده به دادگاه را بنماید . دادگاه نیز به اعتراض واصله به صورت غیابی رسیدگی خواهدکرد و در هرصورت نیازی به حضور شما در دادگاه نیست .

با سلام
با توجه به اینکه قرار نهایی پرونده شما منع تعقیب بوده لذا پرونده در صورت قطعیت مختومه اعلام خواهد شد ونیازی به اخذ توضیح در خصوص پرونده مختومه شده نیست