میتونم ازش شکایت کنم و به صورت مستقل زندگی کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۱۶ #81560092

سلام من دختری هستم ۲۳ سالمه مجرد پدرم معتاده و سابقه دار برای مواد مخدر بیشتر وقتا سر چیزای الکی منو کتک میزنه دیشبم منو کتک زد و بعد با مادرم رفت بیرون و در خونه رو قفل کرد روی من و من از خونه خارج شدم و یکی دو شب هست که بیرون از خونه میخوابم میخاستم بدونم عایا میتونم ازش شکایت کنم و به صورت مستقل زندگی کنم و چه شکلی است؟؟؟ و این که بعد از بیرون اومدن من از خانه پدرم ازم شکایت کرد عایا برام درد سر میشه یا مشکلی به وجود میاد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. توصیه می‌شود ابتدا از طریق تماس با اورژانس اجتماعی موضوع را حل کنید و در صورتی که حل و فصل نشد از طریق گزارش ضرب و جرح توسط کلانتری، علیه ایشان شکایت کنید.
در هر صورت شما می‌توانید مستقل زندگی کنید.

با سلام
لطفا ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.
در خصوص صرب و جرح و آزار میتوانید از ایشان شکایت کیفری مطرح کنید.
بعد از هجده سالگی این امکان برای افراد غیرمحجور وجود دارد که به صورت مستقل از خانواده زندگی کنند

بله شما میتوانید از ایشان شکایت کنید و به صورت مستقل زندگی کنید

باسلام
شما حق انتخاب زندگی مستقل دارید اما به هر حال پدرتان نیز میتواند اقدام به برگرداندن شما به خانه نماید بهتر است ابتدا از طریق اورژانس اجتماعی و یا در صورت ضرب و جرح از طریق ۱۱۰ اقدام نمایید

بله با اورزانس اجتماعی تماس بگیرید وازآنهاشکایت کنید

سلام بله شما می‌توانید از ایشان شکایت کنید و به صورت مستقل زندگی کنید.

سلام
ابتدا با اورژانس اجتماعی در میان بگذارید و سپس اقدام به شکایت نمایید